La nostra cuina
La nostra brasa de carbó d’alzina està prioritzada per productes frescos de màxima qualitat.Combinada amb carns i peixos, la brasa ha estat un punt fort de la nostra cuina.


Però el que realment ens ha fet ser diferents han estat els nostres plats cuinats.Plats com les sardines farcides amb vinagreta i al forn, les mandonguilles de vedella guisades amb sèpia o el gran pollastre de pota blava rostit a la cassola de fang, són fets seguint les directrius de l’àvia Emilia.

 

Cada dia fem plats diferents (plats del dia) per complementar la carta, com poden ser els nostres arrossos (de conill, de bacallà, el caldos de peix, etc.)


Les truites de botifarra negra amb mongetes o la de bacallà ja són un clàssic.


Ens seria difícil enumerar tots els nostres plats però permeti’ns-ho fer amb uns quants ( els piquillos farcits de ceps i botifarra esparracada, el xai al forn, el conill amb cargols, les faves a la catalana, el rap fresc guisat amb patates,  etc ) en poden ser un exemple.


Cada dia cuinem uns plats diferents, depèn del mercat i disponibilitat. Per saber què hem cuinat al dia, no dubti posar-se en contacte amb nosaltres. I si vol venir un dia i menjar quelcom en concret , digui’ns-ho amb antelació i li ho farem.


De la mateixa manera si vol un vi o un cava en concret digui’ns-ho també al fer la reserva i el tindrà a la taula.