La nostra brasa de carbó d’alzina està
prioritzada per productes frescos de màxima qualitat.
Combinada amb carns i peixos, la brasa ha
estat un punt fort de la nostra cuina.
Plats com les sardines farcides amb
vinagreta i al forn, les mandonguilles de vedella guisades amb sèpia o el gran pollastre
de pota blava rostit a la cassola de fang, són fets seguint les directrius de l’àvia
Emilia.
Cada dia fem plats diferents (plats del
dia) per complementar la carta, com poden ser els nostres arrossos (de conill,
de bacallà, el caldos de peix, etc.)
Les truites de botifarra negra amb mongetes
o la de bacallà ja són un clàssic.
Ens seria difícil enumerar tots els nostres
plats però permeti’ns-ho fer amb uns quants ( els piquillos farcits de ceps i
botifarra esparracada, el xai al forn, el conill amb cargols, les faves a la
catalana, el rap fresc guisat amb patates,
etc ) en poden ser un exemple.

De la mateixa manera si vol un
vi o un cava en concret digui’ns-ho també al fer la reserva i el tindrà a la
taula.